RSS

9 Kasım 2011 Çarşamba

KREMALI SEBZELİ TAVUK

www.tips-fb.com
             Malzemeler

  • 500 gr. tavuk(kemiksiz kalça but)
  • 2 kabak
  • 2 havuç
  • 1 paket kremalı mantar çorbası
  • 1 paket çiğ krema
  • tuz
  • isteğe göre kaşar rendesi
Yapılışı
kare borcam tepsiye üç parcaya böldüğümüz tavuk etlerini sık aralıklarla yerelştirin.üstüne havucu ve kabağı rendeleyip döşeyin.en üstüne kremalı mantar çorbasını döküp bir kutu kremayı da mantar çorbasının  üstüne dökerek kaşıkla karışmasını sağlayın.üstünü kaşıkla düzlterek 190 derecelik fırına verin.10-15 dk. sonra etlerin pişip pişmediğini kontrol ederek fırından alın.üstüne zevkinize göre kaşar rendeleyip fırına verşn.kaşarla eriyince fırından alıp keserek servis yapın...Afiyet olsun

0 yorum: