skip to main |
skip to sidebar
- Malzemeler
- 2 dolu yemek kaşığı un
- sıvı yağ
- 1 su bardağı haşlanmış et
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yumurta sarısı
- 7 bardak et suyu
- tuz,karabiber
Yapılışı : kemikli eti haşlayıp didikleyin,tencereye yağı ve unu koyup pembeleşmeden kavurun ardından ocağı kısarak yavaşça et suyunu ilave edin bu arada tel çırpıcısıyla çorbayı karıştırın ki topaklanma olmasın ardından didiklediğiniz etleri ilave edin 5dakika kaynatın, ayrı yerde yoğurdu ve yumurta sarısını çırpın kaynayan çorbanın içine yavaşça ve karıştırarak ilave edin bir iki taşım daha kaynatıp,sıcak servis yapın .afiyet olsun :)
0 yorum:
Yorum Gönder