Malzemeler
- 1 bağ ıspanak ( ben öyle yaptım )
- 1 yumurta
- 1 su bardağı kurutulmuş ekmek( rondodan çekilmiş)
- tuz, karabiber,
- yarım su bardağı herhangi bir peynir
- kızartmak için sıvı yağ
- 1 adet haşlanmış patates
Yapılışı
ıspanağın kök kısımları ayrılır iyice yıkanır rondoya koyup yumurtayı tuzunu ,karabiberini ilave edip çekin ardından ekmeği patatesi ve peyniri koyun yavaş yavaş yoğurun cıvık olursa biraz ekmek ilave edebilirsiniz elinizle yuvarlak toplar yapıp kızartın kızarttığınız topları kağıt havlu peçetenin üzerine çıkarın yanında yoğurt ile yiyebilirsiniz et yemeklerinin yanında garnitür olarak servis yapabilirsiniz afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder