skip to main |
skip to sidebar
Malzemeler
- 1 orta boy karnabahar
- 1 küçük kase kıyma
- 1 orta boy kuru soğan
- 2 kaşık salça
- sıvı yağ, tuz,
yapılışı : karnabahar ,temizlenir çiçekleri ayrılır yıkanır ,soğan yemeklik doğranır sıvı yağ ile birlikte ateşe konulur soğanlar pembeleşince kıyma ilave edilir kıyma suyunu çekince salçası konur, ardından ayıklanmış karnı baharlar su ile birlikte ilave edilerek kaynamaya bırakılır ,karnabaharlar yumuşayınca ateş söndürülür limon sıkılarak servis yapılır afiyet olsun
2 yorum:
bircan teyzecim harika yemeklerini burda bulduğuma inanamıyorum
kalem kağıt hazır yazıyorum
süpersinnnn :)(nurçe)
canım benim beğendiğine çok sevindim hemen yaz bir sorun olursa cevabını bekliyorum
Yorum Gönder