Malzemeler
- 500 gr tavuk ( kemiksiz parca et )
- 5 adet orta boy patates
- 1adet orta boy kuru soğan
- 3 adet domates
- tuz, karabiber,
- 1 çay kaşığı körü
- 1 kaşık un 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 tane fırın poşeti
- 5,6 tane kabuklu sarımsak
- 1 çay kaşığı kekik
Yapılışı
patatesleri soyup elma dilimi halinde kesin poşetin içine koyun ardından sırasıyla tavukları iri doğranmış, soğanı dörde kesilmiş domatesi kabuklarıyla sarımsakları, unu tuzu, köriyi ,karabiberi sıvı yağı ilave ederek karıştırın poşetin köşesini kesin (hava alması için ) bir fırın,tepsisine koyup fırına verin on on beş dakika sonra kontrol edin etler piştiyse fırını söndürün poşeti üstünden kesip servis yapın
0 yorum:
Yorum Gönder