Malzemeler
- 1 kg kereviz
- 2 orta boy havuç
- 2 orta boy patates
- 1 soğan
- 1çay bardağın sıvı yağ
- 150 gr kıyma
- 2 dolu kaşık salça
Yapılışı
kerevizleri temizleyin kabuklarını soyun istediniz boyutta doğrayın taze yeşil yapraklarınıda ayılayıp doğrayın aynı şekilde patatesleri doğrayın havuçları halka dilimler halinde doğrayıp 1 tencereye soğanları ince kıyın sıvı yağ ile birlikte ateşe koyup soğanlar pembeleşinceye kadar kavurup kıymayı ilave edin kıyma kavrulup suyunu çekince salçasını ilave edin arkasından kereviz, havuç, patatesi koyup bir iki kavurup suyunu ilave edin kaynayınca ateşten alıp servis yapın
0 yorum:
Yorum Gönder