RSS

2 Aralık 2011 Cuma

LORLU TART

www.tips-fb.com
Malzemeler
  • 4 paket eti burçak bisküvi
  • 150 gr yumuşak margarin
  • 1 yumurtanın sarısı
  • 2 kaşık süt
Tarttın zemin kısmının yapılışı tüm malzemenin hesini iyice yoğurun bir dikdörtgen borcamı  yağlayın  bisküvi hamurunu  incecik yayın
Tartın kremasının yapılışı
2,5 bardak tatlı lor
1 bardak şeker
1 bardak süzme yoğurt
1 yumurta sarısı
1 paket pasta kreması
1 paket kabartma tozu
1 limon kabuğu  rendesi
100 gr yumuşak margarin
verdiğim bütün malzemelerin hepsini sırasıyla karıştırıp önce lor,şeker,yoğurt,margarin,yumurta,pasta kreması,kabartma tozu ve limon kabuğunu iyice karıştırıp hazırladığımız bisküvi hamurunun üstüne yayıp 180 derecelik fırına verin üstü pembeleşince çıkarıp servis yapın afiyet olsun

0 yorum: