skip to main |
skip to sidebar
Malzemeler
- 2 adet kemiksiz tavuk göğüs
- 1 adet kuru soğan
- 2 adet domates
- 2 yeşil biber
- 1 kaşık salça
- tuz, karabiber, kekik
- 2,3 kaşık sıvı yağ
- üstüne koymak için kaşar peyniri
Yapılışı : tavukları kuşbaşı doğrayın bir tencereye sıvı yağ ile birlikte ateşe koyup tavuklar suyunu çekinceye kadar sote leyin ardından yemeklik doğranmış soğanı ve biberi ilave edip kavurun salça ve kabukları soyulmuş küp doğranmış domatesleride ilave ettikten sonra bir iki taşım kaynatın ocağı söndürün küçük güveçlere paylaştırıp üzerine rendelenmiş kaşar peynirlerini koyup fırına verin kaşarlar eriyince fırından alıp pilav ile servis yapın afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder