skip to main |
skip to sidebar
resim biraz kötü oldu kusura bakmayın.:)
Malzemeler
- 2 parça tavuk bonfile
- 7, 8 adet mantar
- yeşil biber
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet havuç
- tuz, karabiber,kekik, körü
- 1 yemek kaşığı un
- sıvı yağ
Yapılışı : tavukları kuş başı doğrayın, soğanları yemeklik doğrayıp yağ ile birlikte pembeleşinceye kadar kavurun, ardından tavukları ilave edin, tavuklar suyunu çekince küçük doğranmış havuçları bir iki kere çevirin mantarlarıda yan yan kesip ilave edin ,hepsini bir karıştırın ununu, tuzunu ve baharatlarını da katın ,1 su bardağı suyunu dökün kısık ateşte tavuklar yumuşayıncaya kadar kadar pişirin suyu eksilirse su ilave edebilirsiniz .yemeğiniz piştikten sonra pilav ve salata ile servis yapabilirsiniz afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder