skip to main |
skip to sidebar
Malzemeler
- 1 küçük karnıbahar çiçeklerini ayırıp dilimlenmiş havuç ile birlikte tuzlu suda haşlayın
- 1 adet dilimlenmiş havuç
Başemel sos için
- 1,5 kaşık un
- 1,5 bardak süt
- 2 kaşık tere yağı
- tuz karabiber
- kaşar rendesi
Yapılışı : başemel sosu yapın ,tereyağında unu un kokusu gidene kadar kavurun ,sütü ilave edip,koyulaşınca ocağınızı söndürün tuz ve karabiberini ilave edin.haşlanmış olan karnabaharları süzün,fırına dayanıklı bir kaba koyun,üzerine yaptığınız başemeli dökün,en üstüne kaşarı koyun ,fırında pembeleşene kadar pişirin ,dilimleyerek servis yapın tadına doyamıcağınız bir yemek olacaktır. afiyet olsun )
0 yorum:
Yorum Gönder