skip to main |
skip to sidebar
- 2 parça antrikot
- 1 orta boy kuru soğan
- 250 gr doğranmış mantar
- 1 adet yeşil veya kırmızı biber
- 1 dolu tatlı kaşığı un
- 1 yemek kaşığı soya sosu
- 1 çay bardağı süt
- tuz,karabiber,kekik, fesleğen arzunuza göre körü
Yapılışı : antrikotları küp küp kesin,soğanı ay şeklinde kesin sıvı yağ ile birlikte sote leyin,kavurun,ardından biberi ve mantarları ilave edin,4 dakika sonra etler kızarıp soğanlar sararınca unu tuzu ve baharatları ilave edin,bir iki kere çevirin sütünü vesoya sosunu ilave edin bu arada karıştırmayı unutmayın,etler yumuşayınca ocaktan alıp pilav ile servis yapın. afiyet olsun :)
0 yorum:
Yorum Gönder