skip to main |
skip to sidebar
Malzemeler
- 400 gr kıyma
- 3 kaşık kurutulmuş ekmek
- 1 çay bardağı pirinç
- tuz karabiber,kimyon,nane
YAPILIŞ köfte harçının hepsini karıştırıp yoğurun 2 kaşık un atılmış bir tepsiye koyun hafif hafif sallayarak köftelerin una bulaşmasını sağlayın,
- 1 kaşık salça
- rendelenmiş 2 domates veya evde yaptığımız konserve domates
- sıvı yağ
- 1 avuç pirinç
- tencereye sıvı yağ ve salçayı alın, bir iki çevirin hemen ardından domates sosunu ilave ederek, bir iki taşım kaynatın üzerine su ve pirinci atarak kaynamaya bırakın ,kaynayan suya köfteleri ilave edin köfteler pişip pirinçler uzayınca yemeğiniz olmuş demektir .afiyet olsun:)
0 yorum:
Yorum Gönder