skip to main |
skip to sidebar
- Malzemeler
- 1 su bardağı buğday
- 2 parça kemiksiz tavuk but veya yarım göğüs
- yarım su bardağı garnitür
- yarım su bardağı haşlanmış mısır
- 6,7 adet kornişon turşu
- 5,6 dolu yemek kaşığı yoğurt
- 3,4 kaşık mayonez
- 3 diş sarımsak
- yarım çay bardağı zeytin yağı
- yarım demet dereotu
- tuz, çok az arzuya kalmış pul biber
- Yapılışı : buğday akşamdan suya konulur,kaynatılır suyu süzülür, tavuk haşlanır iri didiklenir geniş bir kabın içine konur kornişon küçük doğranır, mısır, garnitür,ince kıyılmış dereotu,yağ ,tuz,eklenir yoğurt ve mayonez karıştırılır sarımsak dövülür,hepsi birden karıştırılarak salata kasesinin içine konulur üzeri süslenir servise hazırdır.afiyet olsun:)
0 yorum:
Yorum Gönder