- 4 adet yufka
- sıvı yağ ve su aynı ölçüde ister karıştırın isterseniz benim gibi yufkaya önce yağı sonra suyu serpin
- lor peyniri
- üzeri için yumurta
- Yapılışı :yufkaları dörde bölün göz kararıyla bir bir buçuk kaşık kadar yağ ve suyu serpin resimdeki gibi yufkanın sivri kısmından elinizle yuvarlak kısmın ortasına doğru çekin iki kanadı üst üste getirerek iç harcı koyun üstüne uç kısmındaki yufkayı kapatın geniş ve büzgülü kısmı üzerine kapatın yağlı kağıt serili tepsiye dizin üzerine yumurtayı çırpıp sürün arzu ederseniz çörek otu veya susam serperek 200 derecede pişirin.afiyet olsun :)
- not : hem görüntü olarak şık, hemde çok kolay bir börek :)
28 Şubat 2013 Perşembe
PİLİLİ BÖREK
Malzemeler
0 yorum:
Yorum Gönder