RSS

19 Ocak 2013 Cumartesi

FIRINDA MANTARLI LEVREK

www.tips-fb.com
Malzemeler

  • 3 adet ayıklanmış dörde veya ikiye bölünmüş levrek
  • 8adet mantar
  • 2 kaşık tere yağı
  • 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar
  • tuz,çok az karabiber
  • Yapılışı 
  • ayılanmış yıkanmış levrekleri elinizle her tarafını tuzlayın yağlanmış fırın kabına beyaz kısımları üste gelecek şekilde dizin üzerine doğranmış mantarları serpiştirin her balığın üzerine tereyağını parçalar halinde koyun 200 derecede ısıtılmış fırına verin balıklar pişince üzerine rendelenmiş kaşarları koyup ,kaşarlar pembeleşmeden ( eriyince ) fırından alın balığınız inanılmaz lezzette servise hazırdır .afiyet olsun :)

0 yorum: