- Malzemeler ve ölçü vermiyorum bir yufkayı tezgaha yayıp eritilmiş margarini sürün,ikinci yufkayı üzerine koyup önce dörde sonra her parçayı üçe bölün içine istediğiniz iç harçı koyun (benim yediğimde peynir vardı)sigara böreği gibi gevşekçe sarın önce yumurta akına sonra galeta ununa isterseniz sadece üzerine yumurta sarısı sürüp 200 derecede fırında pişirin ,ister hemen buzluğa koyup lazım olduğu zaman çıkarıp pişirin .afiyet olsun :)
23 Ocak 2013 Çarşamba
BUZLUK BÖREĞİ
Mesude hanımın yaptığı buzlukta uzun süre kalan bir börek,misafirleriniz geldiğinde buzluktan çıkarıp hemen pişiriyorsunuz çıtır çıtır harika bir börek ben çok beğendim eline sağlık arkadaşım....
Etiketler:
Börekler,
hamur işleri.
0 yorum:
Yorum Gönder