skip to main |
skip to sidebar
- yarım kg börülce
- 1 adet domates
- limon suyu
- zeytinyağı
- sarımsak,tuz
- 1 dilim ekmek içi
Yapılışı: börülceleri ayıklayın üçe dörde bölün ,1 tencereye 1 tatlı kaşığı tuz koyup kaynatın ,börülceleri ve 1 adet domatesi kaynayan suya ilave edip börülceler yumuşayana kadar kaynatın, bir kevgire alıp süzün 1 çay bardağı suyundan ayırın,ayrı yerde sarımsağı dövün ekmek içini ıslatın sarımsağa ilave ederek tekrar dövün limon suyunu zeytin yağını haşladığınız 1çay bardağı börülcenin suyunu karıştırıp börülcenin üzerine dökün bu arada börülcenin içinde haşladığımız domatesin kabuklarını soyup börülcenin içine doğrayıp karıştırın harika bir salata yemiş olursunuz .afiyet olsun : )
0 yorum:
Yorum Gönder