- 2 adet kereviz
- 150 gr kıyma
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet havuç
- 1adet patates
- zeytin yağı,tuz, limon
- 1 kaşık un
- Yapılışı : kereviz, patates ve havuç ayıklanır yıkanır irice doğranır havuç küp doğranır,yemeklik doğradığımız soğan zeytinyağı ile birlikte pembeleştirilir hemen ardından kıyma ilave edilir ,kıyma suyunu çekince ayıkladığımız sebzeler ilave edilir, tuzunu ve üzerini örtecek kadar su ilavesiyle kerevizler yumuşayıncaya kadar kaynamaya bırakılır diğer taraftan unun içine limon ve az su karıştırılır yemeğe ilave edilerek terbiyesi yapılır bir iki taşım kaynatılarak
8 Kasım 2012 Perşembe
KIYMALI TERBİYELİ KERVİZ
Etiketler:
Et Yemekleri,
sebze yemekleri
0 yorum:
Yorum Gönder