RSS

1 Temmuz 2012 Pazar

KAYGANA

www.tips-fb.com
Kahvaltıya yaptığım kayganayı ben küçük yaptım siz isterseniz büyük yapabilirsiniz.
  • Malzemeler
  • 3 yumurta
  • 1 çay bardağı su
  • 1çay bardağı yoğurt
  • tuz,karabiber,pulbiber
  • maydanoz,dereotu,
  • 1adet taze soğan,bende yoktu yarım rendelenmiş kuru soğan koydum
  • aldığı kadar un (krep kıvamı kadar)
  • tavayı yağlamak için sıvıyağ
Yapılışı :derin bir kaba yumurtayı,suyu,yoğurdu,tuzu ve baharatları koyun bir tel çırpıcısıyla çırpın ,ince kıyılmış maydanozu,dereotunu ve soğanı ilave edin,yağlanmış teflon tavaya 2 kaşık koyup arkalı önlü pişirin
kayganalarınız hazırdır afiyet olsun:)

0 yorum: