RSS

31 Aralık 2012 Pazartesi

FAVA

www.tips-fb.com
  • Malzemeler
  • 2 su bardağı kuru iç bakla
  • 1 adet kuruı soğan
  • 1 adet kesme şekeri
  • 1 adet havuç
  • 1 limon suyu
  • yarın çay bardağı zeytin yağı ve tuz
Yapılışı :baklaları akşamdan suya koyun ,sabah düdüklü tencereye baklayı iri doğranmış soğanı,havucu zeytinyağını tuz ve 1 adet kesme şekerini koyup 2,5 bardak su ilavesiyle 10 veya 15 dakika kadar düdüklüde pişirin,blandır ile ezin genişce bir servis tabağına veya istediğiniz kaplara koyup donmasını sağlayın üzerine  limon ve zeytin yağı dökerek dereotu ile süsleyin dilimliyerek servis yapın.afiyet olsun ::

0 yorum: